Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra RC Hobby Trucks.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og RC Hobby Trucks.

Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra RC Hobby Trucks.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra RC Hobby Trucks side, er denne af vejledende art. Leverings tidspunkt og transport Levering af varer fra RC Hobby Trucks anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Coolrunner eller Post Nord, til pakkeshop. Forventet leveringstid  5-7 dage.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af RC Hobby Trucks overgår til dig som forbruger på leverings tidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra RC Hobby Trucks, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til RC Hobby Trucks.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, RC Hobby Trucks har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med PayPal, MobilePay og Bankoverførsel. Alle priser i RC Hobby Trucks – på web-adressen https://rchobbytrucks.dk] – er inkl. Moms. For RC Model Truck Fyn`s medlemmer og forhandlere der er logget ind på siden, vises priserne i shoppen dog eks. moms.

Fortrydelsesret: RC Hobby Trucks yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dvs. At varer skal returneres i original ubrudt emballage.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hent fortrydelses formular her